Home / Επιχειρηματικές Μονάδες / Κάμπινγκ Φανάρι Κομοτηνής

Καλοκαιρινή χαλάρωση στο προστατευμένο φυσικό περιβάλλον NATURA

Το Κάμπινγκ Φανάρι Κομοτηνής είναι ένας σύγχρονος καλοκαιρινός προορισμός 4* για οικογένειες με παιδιά αλλά και νεότερους παραθεριστές, λάτρεις του κατασκηνωτικού τουρισμού.

Είναι χτισμένο σε μία καταπράσινη έκταση 169 στρεμμάτων με φιλόξενες σκιές και αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις. Παράλληλα, βρίσκεται ακριβώς μπροστά σε πεντακάθαρη παραλία με κρυστάλλινα νερά, η οποία καθαρίζεται κάθε χρόνο με σύγχρονο μηχανισμό και το 2021 για 6η συνεχόμενη χρονιά βραβεύτηκε με γαλάζια σημαία.

Οι υποδομές του κάμπινγκ με την υποστήριξη της ΕΤΑΔ έχουν ανακαινιστεί και εξασφαλίζουν στους κατασκηνωτές όλη την άνεση και την ασφάλεια που χρειάζονται για να απολαύσουν το μοναδικό φυσικό τοπίο, καθώς το κάμπινγκ βρίσκεται δίπλα στη λιμνοθάλασσα Ξηρολίμνη και η ευρύτερη περιοχή εντάσσεται στο δίκτυο των προστατευόμενων περιοχών NATURA.

Στη μονάδα λειτουργεί εστιατόριο-καφέ-μπαρ με όμορφο περιβάλλον με φυσικό γκαζόν, κουζίνες, χώρους πλυντηρίων, καταστήματα, ιατρείο και χώρους αποθήκευσης, ενώ η διαμόρφωση των υποδομών και η δωρεάν φύλαξη των τροχόσπιτων όλο το χρόνο την καθιστά ιδανική για τις οικογένειες κατασκηνωτών που επιλέγουν πακέτα διακοπών για όλο το καλοκαίρι.

Το κάμπινγκ προσφέρεται για τη δημιουργία υποδομών οικοτουρισμού και η χωρητικότητα του εξυπηρετεί 540 άτομα. Περιλαμβάνει κτίσματα συνολικής δομημένης επιφανείας 2.876 τ.μ.

Με στόχο να αναδειχτεί το Κάμπινγκ Φαναρίου σε πόλο έλξης εγχώριων, αλλά και ξένων επισκεπτών και φίλων του κατασκηνωτικού τουρισμού, η ΕΤΑΔ έχει υλοποιήσει τα τελευταία χρόνια σειρά στοχευμένων εργασιών και παρεμβάσεων ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού του Κάμπινγκ, αξιοποιώντας χρηματοδοτικούς πόρους του ΕΣΠΑ.

  • Επικοινωνία
    2535031217
    2535031219
    [email protected]
  • Λειτουργία

    Από 01 Ιουνίου έως 20 Σεπτεμβρίου

  • Πρόσβαση

    240 χλμ από τη Θεσσαλονίκη μέσω της Εγνατίας Οδού

    72 χλμ.από το αεροδρόμιο της Καβάλας