Φιλοξενια Εκδηλωσεων στα ακινητα της ΕΤΑΔ

Τηλεοπτικά / Κινηματογραφικά / Διαφημιστικά Γυρίσματα

Συναυλίες

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις

Εκθέσεις

Εταιρικές Εκδηλώσεις

Κοινωφελείς Εκδηλώσεις

Κοινωνικές Εκδηλώσεις

Συνέδρια

Προωθητικές Ενέργειες Εταιρειών

Τοποθετήσεις προϊόντων σε χώρους (placement)

Διεθνείς & Εθνικές Αθλητικές Διοργανώσεις

Εκπαιδεύσεις

Στο χαρτοφυλάκιο της ΕΤΑΔ Α.Ε. περιλαμβάνονται ακίνητα, εγκαταστάσεις και χώροι σε όλη την Ελλάδα, που η εταιρεία αξιοποιεί διαθέτοντάς τους στο ενδιαφερόμενο κοινό με βραχυχρόνια μίσθωση. Πρόκειται για χώρους αθλητισμού και πολιτισμού, μοναδικούς στο είδος τους, όπως τα Ολυμπιακά Ακίνητα, το Αχίλλειο, η Ακτή Βουλιαγμένης, τα δύο Χιονοδρομικά Κέντρα, Παρνασσού και Βόρα, αλλά και πολυάριθμα διατηρητέα ακίνητα σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας, που διαθέτουν εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών και προσφέρονται για τη διοργάνωση διάφορων εκδηλώσεων, πολιτιστικών, κοινωνικών, αθλητικών, εταιρικών κ.ά.

Φιλοξενία Εκδηλώσεων
Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου
Έχει επιφάνεια κύριας σάλας 9.000 τ.μ. και αρένα 3.700 τ.μ. με ύψος 16 μ. και χωρητικότητα 5.200 θέσεων. Στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται 2 αίθουσες 2.200 τ.μ. χώρος στάθμευσης για 3.000 οχήματα.
Φιλοξενία Εκδηλώσεων
Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά
Φιλοξένησε τους αγώνες Κωπηλασίας Κανόε/Καγιάκ και αποτελείται από τον υγρό στίβο έκτασης 2.200 μ. και τον προπονητικό στίβο έκτασης 1.200 μ. Στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται Ξενώνας με 39 δωμάτια, Εστιατόριο, Γυμναστήριο, Ελικοδρόμιο Κερκίδες 1.000 θέσεων.
Φιλοξενία Εκδηλώσεων
Μουσείο Αχίλλειο
Μία από τις γνωστότερες βασιλικές επαύλεις της Ευρώπης, διαθέτει ανοιχτό χώρο χωρητικότητας 250 ατόμων σε καθιστό μπουφέ και 500 ατόμων σε όρθιο cocktail. Επίσης καλυπτόμενο χώρο 120 ατόμων σε καθιστό μπουφέ, Μπαρ και Χώρο στάθμευσης 100 οχημάτων.
Φιλοξενία Εκδηλώσεων
Ακτή Βουλιαγμένης
Η Ακτή Βουλιαγμένης με εμβαδό 76 στρέμματα περίπου είναι από τις πλέον δημοφιλείς οργανωμένες παραλίες της Αττικής. Παρέχει στον επισκέπτη την δυνατότητα διοργάνωσης εκδηλώσεων (κοινωνικές εκδηλώσεις, παιδικά πάρτι κλπ.) και της διενέργειας εκπαιδευτικών προγραμμάτων (camp).
Φιλοξενία Εκδηλώσεων
Ολυμπιακό Ιππικό Κέντρο Μαρκόπουλου
Η εγκατάσταση απλώνεται σε έκταση 420.000 τ.μ πρασίνου και υποδομών προσφέροντας ένα μοναδικό περιβάλλον αναψυχής και διασκέδασης. Λειτουργεί ως προπονητικό και αγωνιστικό κέντρο αγώνων Ιππασίας και έχει φιλοξενήσει διάφορα διεθνή και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Φιλοξενία Εκδηλώσεων
Ολυμπιακό Κέντρο Tae-Kwon-Do
Έχει επιφάνεια αρένας 3.782 τ.μ. (με τις κερκίδες σε πλήρη διάταξη η επιφάνεια είναι 1.534 τ.μ.), ύψος 15 μ. και χωρητικότητα 3.784 καθήμενων με δυνατότητα αύξησης στις 8.000 με την προσθήκη του απαραίτητου εξοπλισμού. Στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται: Τέσσερα φουαγιέ επιφάνειας 2600 τ.μ. με θέα στον περιβάλλοντα χώρο και τη θάλασσα, Αίθουσα 1.200 τ.μ. και 6 μ. ύψος, Αίθουσες διαστάσεων από 100 έως 600 τ.μ. και Χώρος στάθμευσης 2000 οχημάτων.

Για να ενημερωθείτε για όλους τους χώρους φιλοξενίας και για να κάνετε κράτηση για την εκδήλωσή σας, συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:

Άρια Τσιάλτα
Τομεάρχης


Γιάννης Σεκλερέντος
Υπεύθυνος Έργου


Μάριος Τσατσάκης
Υπεύθυνος Έργου


Αρετή Παπαδάκη