Το Χαρτοφυλάκιο της ΕΤΑΔ
Το χαρτοφυλάκιο της ΕΤΑΔ περιλαμβάνει μεγάλες εκτάσεις και ακίνητα κατάλληλα για τουριστική, βιομηχανική ή αγροτική ανάπτυξη, καθώς επίσης και μεγαλύτερα ή μικρότερα ακίνητα που προσφέρονται για εμπορική ή οικιστική χρήση.
Στο χαρτοφυλάκιο εντάσσονται επίσης και αθλητικές εγκαταστάσεις, όπως οι εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών αγώνων «Αθήνα 2004».

Ειδικότερα, το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας αναπτύσσεται στις παρακάτω κατηγορίες:

 

Τουριστικά Ακίνητα

Σημαντικό μέρος της περιουσίας της Εταιρείας αποτελείται από τουριστικά ακίνητα. Σε αυτά συγκαταλέγονται μαρίνες, κάμπινγκ, ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, τουριστικά περίπτερα, παλαιοί αιγιαλοί καθώς και ακίνητα μεγάλης ιστορικής και πολιτιστικής αξίας, όπως το Μπούρτζι, η νησίδα της Σπιναλόγκας και τα Σπήλαια Διρού. Στο χαρτοφυλάκιο της ΕΤΑΔ περιλαμβάνονται επίσης ιαματικές πηγές, τα πρώην Ξενία, καθώς και τα Χιονοδρομικά Κέντρα του Παρνασσού και του Βόρα.

 

Ολυμπιακά Ακίνητα

Η Εταιρεία διαχειρίζεται και εκμεταλλεύεται τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, στοχεύοντας στη μακροχρόνια αξιοποίησή τους μέσω της προσέλκυσης διεθνών και εγχώριων επενδύσεων μεγάλης κλίμακας.
Τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις αποτελούν ο Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου, το Ολυμπιακό Κέντρο Γαλατσίου, το Ολυμπιακό Κέντρο Γουδή, το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά, το Ολυμπιακό Κέντρο Λιοσίων, το Ολυμπιακό Κέντρο Νίκαιας, το Ολυμπιακό Κέντρο Μαρκόπουλου και το Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Μαρκόπουλου καθώς και το Παγκρήτιο, το Πανθεσσαλικό και το Παμπελοποννησιακό στάδιο.
Έως σήμερα, μέσω διεθνών διαγωνισμών αλλά και συνεργασιών με τις τοπικές κοινωνίες, έχουν αξιοποιηθεί αρκετά από τα Ολυμπιακά Ακίνητα, ενδυναμώνοντας τις τοπικές κοινωνίες και ενισχύοντας τα έσοδα του Ελληνικού Δημοσίου.

 

Αστικά, Αγροτικά & Λοιπά Ακίνητα

Στην ακίνητη περιουσία της Εταιρείας συμπεριλαμβάνονται εμπορικά ακίνητα που προσφέρονται για την ανάπτυξη εμπορικών χρήσεων, όπως καταστήματα, γραφεία, χώροι στάθμευσης, βιομηχανικοί και αποθηκευτικοί χώροι. Επίσης πληθώρα μεγάλων εκτάσεων σε όλη τη χώρα, κατάλληλες για την ανάπτυξη αγροτικών παραγωγών. Τέλος στο χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνονται μικρά αστικά ακίνητα οικιστικού χαρακτήρα.